capsalera

DIJOUS 18 DE JULIOL

10h - 14h. A l’Ermita, CURS D’ACORDIÓ (tots els nivells). Amb els mestres Xabi Aburruzaga (mitjà-avançat), Guillem Anguera (mitjà-avançat) i Jaume Martínez (inicial i 0).
15h. CAFÈ MANXADA. En una ermita el cafè es pot batejar…
16h – 19h. A l’Ermita, CONJUNT D’ACORDIONS.

Lloc: L’Era de Mont-roig (C/ d’Amunt)

21:00h. Sopar diatònic. Porta’t la carmenyola i vine a sopar a la fresca. Col·labora al bar diatònic!

22:30h. CLAU DE LLUNA. (Catalunya) Un dels grups més mítics del ball folk català retorna als escenaris per celebrar el seu 30è aniversari. Mont-roig tindrà el privilegi de ser un dels escenaris de les actuacions que faran per celebrar-ho.

2019ClaudeLluna

DIVENDRES 19 DE JULIOL

10h - 14h. A l’Ermita, CURS D’ACORDIÓ (tots els nivells). Amb els mestres Xabi Aburruzaga (mitjà-avançat), Guillem Anguera (mitjà-avançat) i Jaume Martínez (inicial i 0).
15h. CAFÈ MANXADA. La copa us l’heu de guanyar…
17h – 19h. A l’Ermita, CONJUNT D’ACORDIONS.

Lloc: L’Ermita

22.30h. Concert de FENYA RAI (Catalunya): El grup vallenc ens presenta el seu primer disc. Planxa i pintura de temes populars dels Països Catalans. Una revisió irreverent, canalla i fresca dels temes de sempre.

2019FenyaRai

Tot seguit BALL FOLK AMB SESSIÓ IMPROVISADA. A remenar s’ha dit! (Si et ve de gust tocar porta el teu instrument i fes-lo sonar!).

DISSABTE 20 DE JULIOL

11h -13h. A l’Ermita, TALLER de música cajún amb Núria Lozano.
15h. CAFÈ MANXADA. El puro i el duro cadascú el seu…
16h. PREPAREM L’AUDICIÓ. Ens organitzarem pel concert d’alumnes de la tarda i farem assajos.
19h. A la plaça Joan Miró, entretingut concert a càrrec dels alumnes del curs, que ens mostraran el que han treballat.

Lloc: L’Ermita

22:30h. CONCERT DE XABI ABURRUZAGA TRIO (Euskalherria). L’acordionista basc retorna a Mont-roig per oferir-nos un espectacle sonor i visual. El músic de Portugalete, dona un tomb a la trikitixa amb les seves melodies virtuoses, en aquesta ocasió acompanyat de músics i ballarins de luxe.

2019XabiAburruzaga

DIUMENGE 21 DE JULIOL

Matí lliure. Caminada musical pels entorns de l’Ermita. (Excursió a concretar si hi ha gent interessada).

Lloc: Terrassa-bar del Càmping la Torre del Sol

12:30h. Concert de BETZUCA amb vermut Miró. Històries i cançons per recordar, noves melodies d’altres cultures amb lletres que parlen de la quotidianitat, del nostre present i del nostre passat.

2019LesBetzuca

Accés gratuït amb reserva prèvia enviant un correu a l'organització  abans del dia 18 de juliol.  (comanda màxima 4 entrades per persona)


Durant els cursos també mirarem de treballar un tema de cada grup del cartell d’aquest any per tal de que els alumnes puguin col·laborar en els concerts que oferiran dijous, divendres, dissabte i diumenge.


ALLOTJAMENT: El preu que inclou allotjament és dormint a l’ermita en una sola habitació amb lliteres (s’ha de portar sac de dormir i/o llençols).
Per qui vulgui més comoditat, l’Hotel Termes de Montbrió **** (a 6 km), ens ofereixen uns preus especials als alumnes que facin la reserva abans del 30 de juny amb el nom de DIATÒNIC MONT-ROIG.
Els preus són els següents per habitacions dobles:
NIT DEL 18/07 AL 19/07. 1 nit en habitació doble, allotjament i esmorzar 80€ per habitació.
NIT DEL 19/07 AL 20/07. 1 nit en habitació doble, allotjament i esmorzar 80€ per habitació.
NIT DEL 20/07 AL 21/07. 1 nit en habitació doble, allotjament i esmorzar 92,50€ per habitació.

Us aplicaran la tarifa No Reembolsable. Aquesta tarifa normalment si algú vol fer la reserva amb aquesta condició, és que ha de pagar al moment de fer la reserva i no es pot anul.lar aquesta reserva excepte estigui el client disposat a perdre els diners.
En el vostre cas no seria així. La condició d’anul.lació serà la mateixa que per una tarifa normal, però se us aplicarà la tarifa reduïda de la No reembolsable.


cartell2019

Quart Minvant S.C.P.

Plaça de l'Oli, 13
43800 Valls - Tarragona
mobil+34 665 664 562
email